Gebedsweek voor de eenheid

Week van gebed 2024 – gebedsmogelijkheden – KLIK HIER

De week van gebed, van 21 t/m 26 januari, is er  voor iedereen: beginnende bidders, twijfelaars, enthousiastelingen, doorgewinterde bidders, jong & oud. We bidden samen. Elk jaar staat de eenheid centraal: eenheid met God, met elkaar en de verbinding met de wereld om ons heen. Wist je dat de week van gebed al vanaf 1847 bestaat?!  meer daarover op de nationale website

Dit jaar is het thema: Heb God lief en je naaste als jezelf.

Door te bidden, ervaren we dat we verbonden zijn, met God en met elkaar. Tegelijk tonen we onze betrokkenheid met de wereld om ons heen door voorbede te doen voor wat er speelt in de samenleving: dichtbij en ver weg.

In welke levensfase je ook zit, wat je ook bezighoudt, hoe je je ook voelt, er is altijd wel een vorm van gebed die past. De Bijbel is onze inspiratiebron. Daarin vind je van loflied tot klaagzang tot smeekbede tot aanbidding. Kom deze week meeproeven tijdens één of meerdere van de  gebedsmomenten.

Elke avond is er gebed in een andere kerk. Dit is ook online te volgen. Daarnaast zijn er ook momenten overdag.

Hierboven vindt u de link \voor het complete overzicht en uitleg over de gebedsmogelijkheden in Dronten. Dit overzicht wordt wekelijks actueel gemaakt. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben kunt u contact opnemen met gebedsweek@bron0321.nl.

Bidden is bijzonder, bidden is krachtig. Beleef het mee! –