Discipelschapstraining Love & Impact

We weten allemaal hoe belangrijk het is dat we Jezus mogen delen op de plek waar een ieder van ons neergezet is. Om in de voetsporen van Jezus Zijn liefde uit te mogen delen. Er zijn nog zo veel mensen die niet weten wie Jezus is en wat Hij voor ons gedaan heeft, God bracht het ultieme offer van Zijn Zoon Jezus Christus zodat wij vrij mogen zijn en eeuwig leven mogen ontvangen.

Vanuit evangelische gemeente Shekinah Dronten willen we daarom een discipelschapstraining aanbieden waarin je leert ontdekken hoe je discipel mag zijn van Jezus op de plek waar jij bent. Dit is geen evangelisatietraining maar een discipelschapstraining welke wordt georganiseerd door stichting Crowns Love & Impact. Omdat wij het belangrijk vinden dat elke christen mag leren om een discipel van Christus te worden hebben we besloten om deze cursus ook beschikbaar te stellen voor gemeenteleden van andere kerken in en om Dronten.

In Christus verbonden, Nico Smeding (namens leidersteam Shekinah Dronten)

Love & Impact training.

Hierin behandelen we tien Essentials, tijdens de live trainingsavonden/dag. Thema’s die we met jou bespreken om je toe te rusten vanuit de drie pijlers van Love & Impact. 

 1. Voorbede 
 2. Getuigen zijn van Jezus 
 3. Relatie & nazorg 

De 10 Essentials zijn: 

 • Getuigen van Jezus in woord en daad 
 • De kracht van gebed 
 • Gedreven door liefde 
 • Identiteit 
 • Woorden van bemoediging 
 • Leiding van de Heilige Geest 
 • Gods Koninkrijk 
 • Genees de zieken 
 • Woorden van kennis 
 • Relatie en nazorg 

Na iedere trainingsavond krijg je van ons materiaal om je verder te verdiepen, te oefenen en door de Bijbel te laten spreken je relatie met Jezus te versterken. We helpen jou om samen met anderen te wandelen vanuit de drie pijlers van Love & Impact. Je doet dit namelijk niet alleen. Je doorleeft dit alles, samen met jouw andere teamgenoten uit de verschillende kerken. Wij staan natuurlijk altijd klaar om jou te ondersteunen. Daarnaast helpen we jou, om zelf ook anderen hierin toe te rusten, zodat ook jouw medegelovige broer of zus toegerust en gemobiliseerd wordt. 

Love & Impact is geen evangelisatieactie of evenement. Het is een levensstijl. Wij willen juist daarom bouwen aan echte relaties. Met jouw kerk en jou persoonlijk. Zodat we samen de liefde van Jezus vanuit jouw gaven en talenten gaan uitleven. Hierdoor zullen jij en jouw kerk een blijvende impact achterlaten op je omgeving.

De avonden worden gehouden in de Shekinah in Dronten aan de Roef 1 en starten om 20:00 en zullen rond 22:00 eindigen.

Cursusdata:
les 1: dinsdagavond 31 okt 2023
les 2: woensdagavond 22 nov 2023
les 3: dinsdagavond 19 dec 2023
les 4: woensdagavond 24 jan 2024
les 5: woensdagavond 28 feb 2024
les 6: woensdagavond 27 mar 2024
les 7: woensdagavond 24 apr 2024
les 8: woensdagavond 22 mei 2024

Zaterdag 15 juni is er een afsluitende trainingsdag.

De studie is gratis, enige extra kosten hebben betrekking op studiemateriaal en is afhankelijk van de aan te schaffen boeken en studiegids. Er wordt oa gebruik gemaakt van de boekjes van Jan Pool, daar kun je mogelijk gezamenlijk mee werken of als je die al hebt dan hoef je die niet nog eens aan te schaffen.

Je kunt je voor de training inschrijven via deze link:

Inschrijven Love & Impact